Novac cu mandarine

de slowfoodcuisine in Peste, 27 Ian 2011 | 5385 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -peste novac
  • -1 mandarina
  • -1 rosie
  • -ulei de masline
  • -sare, piper
  • -usturoi
  • -lamaie
  • -oregano uscat
  • -200 ml vin alb sec
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Novac cu mandarine:

Pestele a fost gata curatat de solzi si eviscerat, lucru care mi-a facut munca mai usoara si mai placuta. Asa ca doar l-am spalat si l-am plasat strategic intr-un vas de lut. Am pregatit o crema din usturoiul pisat, frecat cu sare, ulei de masline, oregano si zeama de la o lamaie. Cu acest amestec se unge bine, bine pestele si pe interior si pe exterior. Se taie felii subtiri mandarina si rosia si se aseaza cate o felie, alternativ, atat inauntrul cat si deasupra pestelui.


Turnam in vas si vin alb sec, punem capacul vasului de lut si bagam la cuptor pentru 25- 30 minute. Dupa aceasta perioada de timp se ia capacul si se mai lasa in cuptor pana se rumeneste pestele.


Se serveste cu pofta si cu piure de mazare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Novac cu mandarine" nu uita sa-i faci un review.
IEPURAS BUCATARAS VINE CU DARURI - EDITIA 2021

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

kamy 1

27.01.2011, 23:56

sotul meu a prins o data un novac de 4,5kg urat foc la "moaca"...dar carnea e super buna

MotanLaOale 1

28.01.2011, 08:02

pesteeeeee bun

mihaelar63 1

28.01.2011, 08:11

si eu sunt prezenta daca este peste

COMENTEAZA

IEPURAS BUCATARAS VINE CU DARURI - EDITIA 2021
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata cu oua umplute cu crema de avocado si branza

ieri la 22:08

 Parizer de casa

de abetina 3

ieri la 21:55

  Drob cu ciuperci!

de abetina 3

ieri la 21:37

Cotlet de porc cu sos de mustar

de Rocsi 9

ieri la 20:50

Prăjitură cu zmeura și ciocolată

ieri la 19:08

TOP
utilizatori

Constelatialeu

6273 puncte

Panacris

6243 puncte

mirela0911

4523 puncte

Rocsi

4172 puncte

oanapl

4171 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert colac cu mac
  • 30

    V

  • 01

    S

  • 02

    D

  • 03

    L

  • 04

    MA

  • 05

    MI

  • 06

    J

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata cu oua umplute cu crema de avocado si branza

ieri la 22:08

 Parizer de casa

de abetina 3

ieri la 21:55

  Drob cu ciuperci!

de abetina 3

ieri la 21:37

Cotlet de porc cu sos de mustar

de Rocsi 9

ieri la 20:50

Prăjitură cu zmeura și ciocolată

ieri la 19:08

RETETA RECOMANDATA
Plachie de caras