File de merluciu cu ciuperci

de vero_closca in Peste, 20 Apr 2010 | 7834 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg file de merluciu
  • 2 fire praz(partea alba)
  • 2 cepe medii
  • 1 lingura faina
  • sare
  • piper
  • sofran
  • 500ml supa de peste
  • 300g ciuperci
  • 300g gulas del norte(un fel de spaghete de peste)
  • 3 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • cateva frunze de menta
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de merluciu cu ciuperci:

se spala si se usuca pestele,se presara cu sare si piper,se da prin faina si se frige pe grill cate 2 minute pe fiecare parte.se pastreaza la cald.

ceapa si prazul se curata,se spala si se taie rondele( prazul) iar ceapa marunt.se calesc in putin ulei de masline apoi se adauga o lingura de faina si sofranul.se toarna supa de peste,se amesteca usor si cand incepe sa se lege se adauga fileurile de peste si se introduce vasul in cuptor pt 20 minute la foc mediu.

ciupercile se curata si se taie felii mai groase si se calesc.gulas del norte se calesc cu putin usturoi in ulei de masline,separat. pestele se pune pe farfurie,se toarna putin sos,alaturi se pun ciupercile si deasupra putin gulas del norte. se presara cu menta tocata fin!usor de facut si mult mai usor de mancat! pofta mare!

:)

Daca ti-a placut reteta noastra "File de merluciu cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cod 007