File de merluciu cu ciuperci

de vero_closca in Peste, 20 Apr 2010 | 5094 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg file de merluciu
  • 2 fire praz(partea alba)
  • 2 cepe medii
  • 1 lingura faina
  • sare
  • piper
  • sofran
  • 500ml supa de peste
  • 300g ciuperci
  • 300g gulas del norte(un fel de spaghete de peste)
  • 3 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • cateva frunze de menta
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de merluciu cu ciuperci:

se spala si se usuca pestele,se presara cu sare si piper,se da prin faina si se frige pe grill cate 2 minute pe fiecare parte.se pastreaza la cald.


ceapa si prazul se curata,se spala si se taie rondele( prazul) iar ceapa marunt.se calesc in putin ulei de masline apoi se adauga o lingura de faina si sofranul.se toarna supa de peste,se amesteca usor si cand incepe sa se lege se adauga fileurile de peste si se introduce vasul in cuptor pt 20 minute la foc mediu.


ciupercile se curata si se taie felii mai groase si se calesc.gulas del norte se calesc cu putin usturoi in ulei de masline,separat. pestele se pune pe farfurie,se toarna putin sos,alaturi se pun ciupercile si deasupra putin gulas del norte. se presara cu menta tocata fin!usor de facut si mult mai usor de mancat! pofta mare!


:)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "File de merluciu cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

gaby_duceag 1

21.04.2010, 10:12

@miha

vero_closca 1

21.04.2010, 11:08

sunteti tare dulci!

Dana Cristea - pusikmea 1

21.04.2010, 15:49

da mariana, daca taceam filozof ramaneam

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cea mai neagra negresa

de GeorgiG 5

ieri la 23:23

Lasagna de ciocolata

de GeorgiG 5

ieri la 21:53

Snitel de porc cu pesmet panko

de -Miti- 7

ieri la 10:36

Aperitiv budinca cu dovlecei si branza

de Rocsi 9

pe 15.08 la 22:01

RETETA RECOMANDATA
Merluciu cu sos verde si legume la aburi