Merlucius si inele de calamar pane

de mihaelar63 in Peste, 13 Mai 2013 | 1307 vizualizari

 

Mi se facu dor de ceva peste , mai explicit de merlucius. Cum aveam si niste inele de calamar nu am lasat merlucius-ul singur .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg file merlucius Hoki
  • 300 gr inele de calamar
  • 1/2 legatura patrunjel verde
  • 1 ceapa verde
  • 1 usturoi verde
  • 1 ardei iute rosu
  • 2 linguri ulei masline
  • 2 linguri zeama lamaie
  • 1 lingurita pudra ghimbir
  • sare
  • piper alb
  • 3 oua
  • 200 gr faina
  • 300 ml ulei ptr . prajit
  • rosii
  • ardei kapia
  • ceapa verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Merlucius si inele de calamar pane:

Pestele se decongeleaza si se portioneaza bucati potrivite .


Din ceapa , usturoi ,patrunjel, zeama lamaie , ghimbir , ulei masline sare si piper se prepara o pasta cu ajutorul unui mixer vertical .


Cu pasta rezultata se ung feliile de peste pe ambele parti , se dau prin faina alba , ouale batute spuma cu sare si se prajesc in ulei incins .


Inelele de calamar se condimenteaza se dau prin faina si ou batut si se prajesc si ele in ulei incins .


Serviti merluciusul si calamarul cat sunt calde insotiti de legumele preferate .

 

TIPS-URI

1

Bineinteles nu uitati un vin demi-dulce pentru doamne si demi-sec pentru domni . Sau o fi invers ?!!!:)))

Daca ti-a placut reteta noastra "Merlucius si inele de calamar pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

marianascarlat 1

14.05.2013, 09:40

Imi place!

Rocsi 1

14.05.2013, 11:29

adry88 1

14.05.2013, 15:19

foarte bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Chefal în sos provensal