Merlucius si inele de calamar pane

de mihaelar63 in Peste, 13 Mai 2013 | 3205 vizualizari

 

Mi se facu dor de ceva peste , mai explicit de merlucius. Cum aveam si niste inele de calamar nu am lasat merlucius-ul singur .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg file merlucius Hoki
  • 300 gr inele de calamar
  • 1/2 legatura patrunjel verde
  • 1 ceapa verde
  • 1 usturoi verde
  • 1 ardei iute rosu
  • 2 linguri ulei masline
  • 2 linguri zeama lamaie
  • 1 lingurita pudra ghimbir
  • sare
  • piper alb
  • 3 oua
  • 200 gr faina
  • 300 ml ulei ptr . prajit
  • rosii
  • ardei kapia
  • ceapa verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Merlucius si inele de calamar pane:

  Pestele se decongeleaza si se portioneaza bucati potrivite .

  Din ceapa , usturoi ,patrunjel, zeama lamaie , ghimbir , ulei masline sare si piper se prepara o pasta cu ajutorul unui mixer vertical .

  Cu pasta rezultata se ung feliile de peste pe ambele parti , se dau prin faina alba , ouale batute spuma cu sare si se prajesc in ulei incins .

  Inelele de calamar se condimenteaza se dau prin faina si ou batut si se prajesc si ele in ulei incins .

Serviti merluciusul si calamarul  cat sunt calde insotiti de legumele preferate .

TIPS-URI

1

Bineinteles nu uitati un vin demi-dulce pentru doamne si demi-sec pentru domni . Sau o fi invers ?!!!:)))

Daca ti-a placut reteta noastra "Merlucius si inele de calamar pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

marianascarlat 1

14.05.2013, 09:40

Imi place!

Rocsi 1

14.05.2013, 11:29

adry88 1

14.05.2013, 15:19

foarte bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cus-cus cu salata de fructe de mare