O intalnire delicioasa intre visine si lichior de oua

de Cris2711 in Dulciuri, 20 Feb 2016 | 1331 vizualizari

 

Din seria deserturi rapide, delicioase  si binevenite dupa o masa copioasa.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. branza de vaci
  • 100 ml lapte
  • 200 ml smantana lichida
  • intaritor de frisca
  • 50 gr. miere
  • 2 linguri de zahar
  • 100 ml lichior de oua
  • ca 400-500 gr visine din compot
  • 1 zahar vanilat sau pastaie de vanilie
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA O intalnire delicioasa intre visine si lichior de oua:

Intr-un castron se mixeaza branza de vaci,laptele,mierea,vanilia si lichiorul de oua,pana se obtine o consistenta cremoasa.


Smantana lichida se mixeaza cu intaritor de frisca si 2 linguri de zahar.


In pahare de desert se orneaza intai cu crema de branza de vaci ,peste se presara visine apoi se orneaza cu frisca,din nou visine iar deasupra inca un strat de crema de branza de vaci cu lichior de oua.


Se da la rece ,circa 3 ore.


 

TIPS-URI

1

se orneaza dupa preferinte -cu fructe sau ciocolata rasa

2

in crema de branza se poate pune si vanilie din pastaie

3

se poate orna si cu putin suc din compotul de visine

Daca ti-a placut reteta noastra "O intalnire delicioasa intre visine si lichior de oua" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (41)

Corinuta 1

26.02.2016, 14:51

Cris2711 1

26.02.2016, 20:52

Corinutza mea draga

DeliciidelaM 1

10.04.2016, 07:19

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7070 puncte

Valclaudia

7040 puncte

Rocsi

6350 puncte

Satisfyyourcravings

5440 puncte

Constelatialeu

4960 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Crema de lamaie - Lemon curd