Briose cu nesquik

de Angelina_Elena in Dulciuri, 13 Ian 2014 | 1120 vizualizari

 

Briose usor umede, crema de branza si nesquik...munca in echipa, rezultat pe masura asteptarilor!:)

 

INGREDIENTE

Briose:

  • 2 oua
  • 2 cani faina
  • 1 cana zahar
  • 1/2 cana apa
  • 1/2 cana ulei
  • 2 linguri nesquik
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 praf de sare

Crema de branza si nesquik:

  • 250 g crema de branza Philadelphia
  • 120 g zahar pudra
  • 100 g unt
  • 1 lingura si 1/2 nesquik

Decor:

  • ciocolata cu lapte
  • bombonele inimioare
Portii: 18
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu nesquik:

Briose: ouale impreuna cu zaharul se amesteca foarte bine. Adaugam apoi apa si uleiul. Faina cernuta o amestecam cu nesquik-ul si praful de copt si o adaugam peste compozitia lichida.


Tapetam formele pentru briose cu hartiute si repartizam compozitia in mod egal.


Dam tava la cuptorul preincalzit timp de 15-20 de minute, pana trec testul scobitorii.


Crema de branza si nesquik:


Mixam untul (de la temperatura camerei) cu crema de branza, apoi adaugam zaharul pudra cernut si nesquik-ul.


Mixam foarte bine, pana la omogenizarea completa apoi dam crema la frigider pentru minim 30 de minute.


Dupa ce s-au racit briosele si crema s-a intarit, le ornam si le decoram cu ciocolata rasa si cate-o inimioara.


Se dau la frigider pana la servire.


Sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu nesquik" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Rocsi 1

13.01.2014, 19:49

Delicioase iar crema are o textura atat de fina ai si ajutor de nadejde vad

Angelina_Elena 1

13.01.2014, 20:09

Va multumim frumos pentru apreceri!

mihaelam90 1

13.01.2014, 22:01

super delicios!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Chec din albusuri in doua culori