Briose cu nesquik

de Angelina_Elena in Dulciuri, 13 Ian 2014 | 1368 vizualizari

 

Briose usor umede, crema de branza si nesquik...munca in echipa, rezultat pe masura asteptarilor!:)

 

INGREDIENTE

Briose:

  • 2 oua
  • 2 cani faina
  • 1 cana zahar
  • 1/2 cana apa
  • 1/2 cana ulei
  • 2 linguri nesquik
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 praf de sare

Crema de branza si nesquik:

  • 250 g crema de branza Philadelphia
  • 120 g zahar pudra
  • 100 g unt
  • 1 lingura si 1/2 nesquik

Decor:

  • ciocolata cu lapte
  • bombonele inimioare
Portii: 18
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu nesquik:

Briose: ouale impreuna cu zaharul se amesteca foarte bine. Adaugam apoi apa si uleiul. Faina cernuta o amestecam cu nesquik-ul si praful de copt si o adaugam peste compozitia lichida.


Tapetam formele pentru briose cu hartiute si repartizam compozitia in mod egal.


Dam tava la cuptorul preincalzit timp de 15-20 de minute, pana trec testul scobitorii.


Crema de branza si nesquik:


Mixam untul (de la temperatura camerei) cu crema de branza, apoi adaugam zaharul pudra cernut si nesquik-ul.


Mixam foarte bine, pana la omogenizarea completa apoi dam crema la frigider pentru minim 30 de minute.


Dupa ce s-au racit briosele si crema s-a intarit, le ornam si le decoram cu ciocolata rasa si cate-o inimioara.


Se dau la frigider pana la servire.


Sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu nesquik" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Rocsi 1

13.01.2014, 19:49

Delicioase iar crema are o textura atat de fina ai si ajutor de nadejde vad

Angelina_Elena 1

13.01.2014, 20:09

Va multumim frumos pentru apreceri!

mihaelam90 1

13.01.2014, 22:01

super delicios!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort de biscuiți, cu cremă de ciocolată

de RODIMUR 5

ieri la 23:58

Rulada cu ciocolata si capsuni

de Rocsi 9

ieri la 18:42

Ardei copti umpluti cu branzeturi

ieri la 13:47

Rasol de vitel, cu legume si mujdei de usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 00:12

Rasol de pui cu galuste imperiale

pe 17.07 la 21:31

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu cirese