Prajitura de dovleac dulce

de rena in Dulciuri, 13 Oct 2014 | 2306 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg.dovleac
  • 250 gr.ulei
  • 250 gr.suc de portocale
  • 400 gr.faina
  • o lingura praf de copt
  • 1\2 lingurita de cuisoare praf
  • 1 lingurita de scortisoara praf
  • razatura de la doua portocale
  • o fiola esenta de rom
  • 300 gr.zahar
  • 200gr.stafides negre
  • susam
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura de dovleac dulce:

Curatam dovleacul si il taiem cubulete mici.


Intr-un vas adinc punem uleiul,scucul de porocale ,razatura de portocala,zaharul,stafida,praful de copt,praful de scortisoara si cuisoare .Amestecam bine pana se topeste zaharul.


Punem faina si amestecam usor,adaugam dovleagul si-l incorporam bine cu aluatul facut.


Ungem o tava si punem aluatul pe deasupra adaugam si susamul pe toata suprafata. Bagam la cuptor incalzit la 180 de grade pana se rumineste bine incercand cu o scobitoare din cand in cand.


Pofta buna!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura de dovleac dulce" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

mirela0911 1

14.10.2014, 08:54

Place!

Retete cu Margareta Cismasiu 1

15.10.2014, 23:56

reisnaor_2006 1

17.10.2014, 10:16

buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gogosi cu ciocolata