Prajitura de dovleac dulce

de rena in Dulciuri, 13 Oct 2014 | 2117 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg.dovleac
  • 250 gr.ulei
  • 250 gr.suc de portocale
  • 400 gr.faina
  • o lingura praf de copt
  • 1\2 lingurita de cuisoare praf
  • 1 lingurita de scortisoara praf
  • razatura de la doua portocale
  • o fiola esenta de rom
  • 300 gr.zahar
  • 200gr.stafides negre
  • susam
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura de dovleac dulce:

Curatam dovleacul si il taiem cubulete mici.


Intr-un vas adinc punem uleiul,scucul de porocale ,razatura de portocala,zaharul,stafida,praful de copt,praful de scortisoara si cuisoare .Amestecam bine pana se topeste zaharul.


Punem faina si amestecam usor,adaugam dovleagul si-l incorporam bine cu aluatul facut.


Ungem o tava si punem aluatul pe deasupra adaugam si susamul pe toata suprafata. Bagam la cuptor incalzit la 180 de grade pana se rumineste bine incercand cu o scobitoare din cand in cand.


Pofta buna!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura de dovleac dulce" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

mirela0911 1

14.10.2014, 08:54

Place!

Retete cu Margareta Cismasiu 1

15.10.2014, 23:56

reisnaor_2006 1

17.10.2014, 10:16

buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gogosi cu branza