Cheesecake cu vanilie si mure

de mimmi in Dulciuri, 18 Sep 2011 | 3499 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g biscuiti digestivi
  • 150 g unt
  • 200 ml frisca lichida
  • 250 g branza
  • esenta de vanilie (va recomand esenta de la coseli)
  • mure
  • 1 lingurita gelatina
  • 2-3 linguri zahar pudra
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu vanilie si mure:

Dam biscuitii prin robotul de bucatarie,ii amestecam cu untul topit. Intindeti uniform biscuitii intr-o tava (pe hartie de copt sau celofan),dati tava la frigider pana pregatim crema. Mixam frisca,daugam branza si le mixam impreuna. Inmuiem gelatina in putina apa rece,dupa care o punem pe baie de aburi sa se topaeasca,o adaugam peste frisca impreuna cu zaharul si esenta de vanilie dupa gust.


Intindem 1/2 din crema peste blatul de biscuiti,asezam murele si intindem peste restul de crema.


Ornam cu mure si dam tava la frigider pentru cca 4 ore

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu vanilie si mure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

RuxyRux 1

19.09.2011, 22:46

Imi place mult

jolygina 1

20.09.2011, 10:30

arata foarte bine

Lau 1

07.10.2011, 17:05

bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dulceata de dovleac placintar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pateuri cu branza