Oase de vita cu maduva la cuptor

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 16 Iun 2011 | 19104 vizualizari

 

Pentru cei carora le place maduva (eu sunt mort dupa ea) este o metoda rapida pentru satisfacerea poftei. Cele mai bune oase cu maduva sunt cele de vitel. O nebunie ...... dar se gasesc rar.

 

INGREDIENTE

  • oase de vaca cu maduva
  • sare
  • paine prajita
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oase de vita cu maduva la cuptor:

Oasele de vita cu maduva se cumpara din supermarket sau din macelarie gata taiate in bucati de 6-8 cm numai partea cu maduva.

Se spala si se aranjeaza intr-o tava.

Se introduce in cuptorul incalzit si se tin 15-20 minute pana isi schimba maduva culoarea si se desprinde de pe peretii oaselor.

Se scot din coptor si se scoate maduva din oase.

Se serveste pe paine prajita cu sare sau daca va place cu hrean.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Oase de vita cu maduva la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

mamaieelena 1

19.06.2011, 07:11

bun bun

Sidy 1

19.06.2011, 07:34

O minunatie !!! Chiar ieri am facut o supa pe oase de vitel si azi voi savura....maduva cu paine prajita

MotanLaOale 1

20.06.2011, 11:14

Multumesc

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de burta