Oase de vita cu maduva la cuptor

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 16 Iun 2011 | 19064 vizualizari

 

Pentru cei carora le place maduva (eu sunt mort dupa ea) este o metoda rapida pentru satisfacerea poftei. Cele mai bune oase cu maduva sunt cele de vitel. O nebunie ...... dar se gasesc rar.

 

INGREDIENTE

  • oase de vaca cu maduva
  • sare
  • paine prajita
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oase de vita cu maduva la cuptor:

Oasele de vita cu maduva se cumpara din supermarket sau din macelarie gata taiate in bucati de 6-8 cm numai partea cu maduva.

Se spala si se aranjeaza intr-o tava.

Se introduce in cuptorul incalzit si se tin 15-20 minute pana isi schimba maduva culoarea si se desprinde de pe peretii oaselor.

Se scot din coptor si se scoate maduva din oase.

Se serveste pe paine prajita cu sare sau daca va place cu hrean.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Oase de vita cu maduva la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

mamaieelena 1

19.06.2011, 07:11

bun bun

Sidy 1

19.06.2011, 07:34

O minunatie !!! Chiar ieri am facut o supa pe oase de vitel si azi voi savura....maduva cu paine prajita

MotanLaOale 1

20.06.2011, 11:14

Multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de burta