Rulada asortata din piept de pui

de susu in Aperitive / Garnituri, 26 Dec 2009 | 28803 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept maricel de pui
  • mustar
  • castraveti murati
  • gogosari acri sau ardei gras rosu
  • cascaval
  • carnaciori mici sau sunca
  • morcov sotat sau fiert
  • sare
  • piper dupa gust
  • scobitori pentru fixat rulada (se poate si lega, dar e mai mult de lucru)
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada asortata din piept de pui:

Se taie pieptul de pui  felii, se bate cu batatorul de carne dar nu prea mult, pana ii dam grosimea care o dorim si ungem cu mustar. Stropim cu sare si piper asezam la mijloc cate un sfert de castravete murat , cascavalul taiat betisoare, carnaciorii, gogosar taiat fasii, morcov taiat la fel si apoi rulam.Se fixeaza rulada cu scobitori multe. Fiecare poate umple rulada cu cea are prin casa. Eu mai folosesc omleta , mazare sau ciuperci. Rulada daca se serveste rece pe platou se va taia rece pentru a avea un aspect frumos si a nu se strica umplutura. Se da prin ou si pesmet si se prajeste in ulei incins dar se poate face si la cuptor pentru cei ce tin regim. Se poate servi atat rece cat si calda.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada asortata din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv platou de sarbatori 3