Ochazuke (Orez cu ceai)

de Satisfyyourcravings in Mancaruri de post, 13 Dec 2014 | 1672 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 portie orez fiert cu o zi in urma
  • o cana de ceai japonez, proaspat (de obicei Sencha, Bancha sau Houjicha)
  • 1 pruna murata
  • 1 foie de alge nori
  • 1 fir de ceapa verde, tocat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ochazuke (Orez cu ceai):

Se aseaza orezul intr-un bol, se presara fasii de alge nori, rondele de ceapa verde, se aseaza pruna in mijlocul bolului, apoi se toarna ceaiul fierbinte.


Se consuma imediat.

 

TIPS-URI

1

Optional, se pot adauga bucatele de peste precum somon sau ton sarat

Daca ti-a placut reteta noastra "Ochazuke (Orez cu ceai)" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Satisfyyourcravings 1

13.12.2014, 14:19

Bolul este de marime medie, Mutulica. Si la cat orez este sigur te saturi

Satisfyyourcravings 1

13.12.2014, 14:20

Cum din corcoduse? In ce le-ai murat?

Bya Ralu 1

13.12.2014, 14:56

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu sos de ciuperci