"Ochiuri"

de laura_n in Prajituri, 17 Iul 2012 | 1534 vizualizari

 

E vara, e sezonul caiselor celor dulci- acrisoare. Ce ati zice de niste "oua ochiuri"?:)))

 

INGREDIENTE

  • 4 albusuri
  • 4 lg faina
  • 4 lg zahar alb
  • 4 lg ulei
  • 2-3 lg zeama de lamaie
  • caise
  • zahar pudra
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA "Ochiuri":

Se bat albusurile spuma cu zeama de lamaie, se adauga zaharul si se bat pana se obtine o bezea. Se adauga faina si uleiul si se amesteca bine.


Se toarna compozitia in forme de briose. Deasupra se pune cate o jumatate de caisa spalata si curatata.


Se dau la cuptor pentru vreo 20 min. Dupa ce s-au copt, se scot, se lasa la racit si se pudreaza cu zahar deasupra. Se pot servi la cafea, chiar daca sunt mai acrisoare.

 
Daca ti-a placut reteta noastra ""Ochiuri"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

laura_n 1

17.07.2012, 22:43

Angy, Mirela, Iri

Sim0na 1

18.07.2012, 20:41

Ce idee super!!! Cred ca cel mic a fost foarte incantat..

laura_n 1

18.07.2012, 22:01

da, Simo, isi infigea degetelele in " galbenusuri",era foarte curios

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu mere si curmale