"Ochiuri"

de laura_n in Prajituri, 17 Iul 2012 | 2306 vizualizari

 

E vara, e sezonul caiselor celor dulci- acrisoare. Ce ati zice de niste "oua ochiuri"?:)))

 

INGREDIENTE

  • 4 albusuri
  • 4 lg faina
  • 4 lg zahar alb
  • 4 lg ulei
  • 2-3 lg zeama de lamaie
  • caise
  • zahar pudra
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA "Ochiuri":

Se bat albusurile spuma cu zeama de lamaie, se adauga zaharul si se bat pana se obtine o bezea. Se adauga faina si uleiul si se amesteca bine.


Se toarna compozitia in forme de briose. Deasupra se pune cate o jumatate de caisa spalata si curatata.


Se dau la cuptor pentru vreo 20 min. Dupa ce s-au copt, se scot, se lasa la racit si se pudreaza cu zahar deasupra. Se pot servi la cafea, chiar daca sunt mai acrisoare.

 
Daca ti-a placut reteta noastra ""Ochiuri"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

laura_n 1

17.07.2012, 22:43

Angy, Mirela, Iri

Sim0na 1

18.07.2012, 20:41

Ce idee super!!! Cred ca cel mic a fost foarte incantat..

laura_n 1

18.07.2012, 22:01

da, Simo, isi infigea degetelele in " galbenusuri",era foarte curios

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

7901 puncte

Rocsi

7830 puncte

RODIMUR

7772 puncte

 merisor

4954 puncte

Gherca Daniela

4740 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Drob de miel
  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tarta Paul cu ciocolata