Ochiuri pe pat de ciuperci

de luminita20_2006 in Aperitive / Garnituri, 20 Iun 2010 | 3180 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 250 gr ciuperci
  • 2 rosii
  • 1ceapa(optional)
  • parmezan
  • oregano'
  • sare, piper
  • ulei
  • patrunjel
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ochiuri pe pat de ciuperci:

Ciupercile curatate se taie felii si se soteaza cu ceapa taiata fin. Cand sunt aproape gata se pun feliile de rosii deasupra se presara un pic de oregano apoi se sparg ouale. Se pune capacul si se lasa sa se faca. Cand sunt gata ouale se pune parmezan ras se mai lasa 1 min sa se topeasca si se pune patrunjelul tocat

Daca ti-a placut reteta noastra "Ochiuri pe pat de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Roxana 1

21.06.2010, 15:33

Julie 1

21.06.2010, 20:54

Tare bune
si ciupercutele si ousoarele...

aliengirl 1

28.06.2010, 22:51

aulleeeu ce bunatatee! Imi ploua in gura cu grindina. Abia astept sa fac si eu

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Bruschete cu rosii