Omleta

de -tony- in Mancaruri cu carne, 5 Ian 2013 | 2725 vizualizari

 

nu am specificat cantitatile deoarece ele variaza in functie de persoanele la masa...

 

INGREDIENTE

  • oua
  • kaizer
  • salam
  • crenvusti
  • dovlecel
  • ardei gras rosu
  • rosii
  • mozzarella
  • sare
  • piper
  • lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta:

Ouale se bat cu sare si piper.Se adauga putin lapte.se calesc ardeii ,dovlecei.cind acestia s-au calit,adaugam kaizerul,crenvustii si salamul taiate julienne.Lasam sa se rumeneasca dupa care punem ouale.

Lasam pe foc pina se incheaga dedesubt .Apoi adaugam rosia taiata felii si mozzarella maruntita pusa deasupra. Apoi o dam la cuptor,150 grade ptr 12-15 minute.

Se serveste calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Rulada din carne de porc