Omleta coapta cu ceapa verde

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 4 Mai 2014 | 888 vizualizari

 

Vazusem inscrisa in concurs o omleta cu spanac si asa as fi vrut una, mai ales ca obisnuiam sa ii pregatesc Rebecai destul de des. Dar, cum nu aveam spanac, am adaptat-o dupa ingredientele din frigider, potrivite pentru cea mica.

 

INGREDIENTE

  • 2 oua de curte
  • un cub de unt
  • ardei gras rosu, cateva fasii
  • 2 fire subtiri de ceapa verde
  • cateva cuburi de cas de capra
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta coapta cu ceapa verde:

In vasul multicooker-ului punem cubul de unt si ceapa verde tocata marunt. Selectam din MENU functia FRY, pentru 5 minute. Adaugam apoi ouale batute spuma, fasiile de ardei gras si cuburile de branza. Selectam functia de coacere BAKE pentru timpul minim admis. (20 de minute), la o temperatura de 160 de grade. Se serveste calda cu salata de rosii. Pofta buna.

 

TIPS-URI

1

Ingredientele sunt optionale si se pot adapta in functie de preferinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta coapta cu ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Lorra 1

04.05.2014, 23:04

Krystyan Trendy 1

05.05.2014, 13:13

foarte buna

Dya Daniela Andrei 1

05.05.2014, 17:27

Multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

Salata de fasole verde fideluta cu iaurt cremos

pe 19.07 la 23:47

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 22:46

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv "Mozaic"