Drob de ciuperci

de Gherca Daniela in Aperitive / Garnituri, 29 Mar 2016 | 4568 vizualizari

 

Minunat de bun, chiar si fara carne!

 

INGREDIENTE

  • 550g ciuperci
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura mica de marar
  • 1 legatura mica de patrunjel
  • 1 legatura usturoi verde (sau 3-4 catei usturoi)
  • 150g cascaval ras
  • 4 oua
  • 3 oua fierte (tari)
  • 5 liguri ulei
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de ciuperci:

Curatam ciupercile si le punem la calit in ulei, pana scade toata apa lasata de ciuperci.
Intr-un bol punem ciupercile prajite, verdeata tocata marunt, (in caz ca nu aveti usturoi verde, adaugati usturoi zdrobit), cascavalul ras si ouale crude batute putin inainte pentru a se lega intre ele si le adaugam peste compozitia de ciuperci.Potrivim de sare si piper si amestecam usor cu furculita pana omogenizam bine totul.
Intr-o tava de chec, tapetata cu hartie de copt, punem jumatate din compozitie, adaugam ouale fierte unul langa altul, pe mijloc si restul de compozitie.
Dam tava la cuptor pentru cca. 40-45° sau pana se rumeneste frumos deasupra.
Servim rece!

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv drob de ciuperci