Drob cu Pleurotus - post

de Studenta_la_cratita in Mancaruri de post, 16 Mar 2014 | 18253 vizualizari

 

Dacă tot a început postul, am zis sa fac un drob de ciuperci de post.

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci pleurotus
  • 2 radacini pastarnac
  • 1/2 telina
  • 3 morcovi
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 2 legaturi marar
  • sare, piper
  • 4 linguri faina
  • margarina pentru tapetat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob cu Pleurotus - post:

Se pun la fiert rădăcinile într-un vas cu apa. În alt vas se pun la fiert ciupercile.


Intre timp se toaca marunt ceapa verde si mararul.


Dupa ce au fiert radacinile si ciupercile, se toaca cu cutitul sau cu masina de tocat 9prin sita mare). Se amesteca cu ceapa si mararul, se potriveste de sare si piper, se adauga 4 linguri faina si se framanta cu mainile pana la omogeniza


Se pun intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina si se da la cuptor (la foc mediu) tim de 1 ora.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Se lasa sa se raceasca in tava

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob cu Pleurotus - post" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

marcela1979 1

24.03.2014, 06:49

Emib 1

14.03.2015, 13:24

Ar fi fost frumos sa vedem si dupa ce a fost scos din cuptor, eventual o sectiune
Acum am pus totul la fiert, abia astept sa vad cum va iesi.

Studenta_la_cratita 1

11.12.2017, 14:05

Emib sper ca a iesit pe placul tau. O sa tin cont pe viitor de sugestia cu poza before & after

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert ciocolata de casa cu menta
  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

  • 26

    L

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv ciuperci umplute cu carnati cabanos