Drob cu Pleurotus - post

de Studenta_la_cratita in Mancaruri de post, 16 Mar 2014 | 26137 vizualizari

 

Dacă tot a început postul, am zis sa fac un drob de ciuperci de post.

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci pleurotus
  • 2 radacini pastarnac
  • 1/2 telina
  • 3 morcovi
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 2 legaturi marar
  • sare, piper
  • 4 linguri faina
  • margarina pentru tapetat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob cu Pleurotus - post:

Se pun la fiert rădăcinile într-un vas cu apa. În alt vas se pun la fiert ciupercile.

Intre timp se toaca marunt ceapa verde si mararul.

Dupa ce au fiert radacinile si ciupercile, se toaca cu cutitul sau cu masina de tocat 9prin sita mare). Se amesteca cu ceapa si mararul, se potriveste de sare si piper, se adauga 4 linguri faina si se framanta cu mainile pana la omogeniza

Se pun intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina si se da la cuptor (la foc mediu) tim de 1 ora.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se lasa sa se raceasca in tava

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob cu Pleurotus - post" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (11)

marcela1979 1

24.03.2014, 06:49

Emib 1

14.03.2015, 13:24

Ar fi fost frumos sa vedem si dupa ce a fost scos din cuptor, eventual o sectiune
Acum am pus totul la fiert, abia astept sa vad cum va iesi.

Studenta_la_cratita 1

11.12.2017, 14:05

Emib sper ca a iesit pe placul tau. O sa tin cont pe viitor de sugestia cu poza before & after

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de budinca de paste la cuptor

pe 25.09 la 17:37

Sos de rosii pentru pizza sau friptura

pe 20.09 la 17:35

Reteta de placinta cu branza de capra, oaie si smantana

pe 17.09 la 19:53

Reteta de tigaie cu arome si emotii de toamna

pe 17.09 la 19:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1481 puncte

Rocsi

1376 puncte

MotanLaOale

1214 puncte

oanapl

1044 puncte

Ina

Ina 6

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv ciuperci umplute cu carnati cabanos