Drob cu Pleurotus - post

de Studenta_la_cratita in Mancaruri de post, 16 Mar 2014 | 19437 vizualizari

 

Dacă tot a început postul, am zis sa fac un drob de ciuperci de post.

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci pleurotus
  • 2 radacini pastarnac
  • 1/2 telina
  • 3 morcovi
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 2 legaturi marar
  • sare, piper
  • 4 linguri faina
  • margarina pentru tapetat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob cu Pleurotus - post:

Se pun la fiert rădăcinile într-un vas cu apa. În alt vas se pun la fiert ciupercile.


Intre timp se toaca marunt ceapa verde si mararul.


Dupa ce au fiert radacinile si ciupercile, se toaca cu cutitul sau cu masina de tocat 9prin sita mare). Se amesteca cu ceapa si mararul, se potriveste de sare si piper, se adauga 4 linguri faina si se framanta cu mainile pana la omogeniza


Se pun intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina si se da la cuptor (la foc mediu) tim de 1 ora.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Se lasa sa se raceasca in tava

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob cu Pleurotus - post" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

marcela1979 1

24.03.2014, 06:49

Emib 1

14.03.2015, 13:24

Ar fi fost frumos sa vedem si dupa ce a fost scos din cuptor, eventual o sectiune
Acum am pus totul la fiert, abia astept sa vad cum va iesi.

Studenta_la_cratita 1

11.12.2017, 14:05

Emib sper ca a iesit pe placul tau. O sa tin cont pe viitor de sugestia cu poza before & after

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

6780 puncte

Constelatialeu

6020 puncte

RODIMUR

5680 puncte

mihaelar63

5600 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Negresa de post cu nuci
  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv ciuperci umplute cu carnati cabanos