omleta cu afumatura

de pana_luminita in Aperitive / Garnituri, 18 Dec 2009 | 4248 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 100 g branza
  • 150 g costita
  • sare
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA omleta cu afumatura:

Costita este taiata bucatele mici si este prajita , branza o pasez si o amestec cu cele trei oua . Apoi adaug  si costita care am prajit-o , tot amestecul il pun in tigaie si prajesc pe ambele parti omleta pana prinde culoarea aramie

Daca ti-a placut reteta noastra "omleta cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada de spanac cu crema de branza si ardei kapia