Omleta cu ardei si ceapa

de babi5 in Aperitive / Garnituri, 9 Dec 2014 | 5301 vizualizari

 

Un mic dejun consistent si rapid de preparat.Sunt convinsa caci cu totii stiti sa o preparati dar o reteta in plus nu strica.

 

INGREDIENTE

  • 2 oua (eu am folosit si un albus)
  • 1 felie de ardei rosu gras
  • 1 ceapa mica
  • sare
  • piper
  • 2 linguri lapte
  • 1 rosie pentru decor
  • 2 linguri ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu ardei si ceapa:

Ardeiul, ceapa se curata, se spala si se toaca marunt, ouale se spala, se sparg si se bat impreuna cu laptele, sare si piper.

Intr-o tigaie de teflon sau ceramica punem la prajit impreuna cu uleiul ceapa si ardeiul, lasam sa se caleasca pana devine usor sticloasa, apoi adaugam oul batut. Lasam sa se rumeneasca bine pe o parte apoi intoarcem cu grija cu o paleta pe cealalalta parte. O impaturim in doua sau o rulam, o asezam pe un platou, asezonam cu felii de rosii.

Pofta buna.

TIPS-URI

1

Se poate servi si muraturi langa

2

Cine doreste poate rade deasupra parmezan sau telemea

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu ardei si ceapa" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cascaval de casa