Omleta cu cartofi (2)

de Adinacarla in Aperitive / Garnituri, 8 Feb 2011 | 4865 vizualizari

 

imi plac foarte mult omletele....sper ca nu v-am plictisit prea tare cu omletele mele

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi medii
  • 2 oua
  • 3 linguri branza rasa
  • 4 masline
  • 2 felii branza topita
  • ketchup
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu cartofi (2):

Cartofii se curata de coaja, se spala si se dau pe razatoarea cu ochiuri mari.

Intr-o tigaie se prajesc cartofii rasi in putin ulei pana cand devin aurii.

Ouale se bat bine cu putina sare, se amesteca cu branza sarata, maslinele taiate si piper.

Daca cartofii au devenit aurii turnam peste ei ouale batute.

Prajim bine pe ambele parti intorcand omleta cu ajutorul capacului.

Dupa ce s-a prajit asezam pe omleta doua felii de branza topita si servim impreuna cu ketchup si muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu cartofi (2)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cupcakes cu vanilie si confetti - Reteta perfecta pe gustul copiilor

pe 27.05 la 18:17

Brioșe cu ou și gorgonzola dulce

pe 27.05 la 16:02

Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola

pe 27.05 la 15:14

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi umpluti cu sunca si cascaval