Omleta cu cartofi (2)

de Adinacarla in Aperitive / Garnituri, 8 Feb 2011 | 2851 vizualizari

 

imi plac foarte mult omletele....sper ca nu v-am plictisit prea tare cu omletele mele

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi medii
  • 2 oua
  • 3 linguri branza rasa
  • 4 masline
  • 2 felii branza topita
  • ketchup
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu cartofi (2):

Cartofii se curata de coaja, se spala si se dau pe razatoarea cu ochiuri mari.


Intr-o tigaie se prajesc cartofii rasi in putin ulei pana cand devin aurii.


Ouale se bat bine cu putina sare, se amesteca cu branza sarata, maslinele taiate si piper.


Daca cartofii au devenit aurii turnam peste ei ouale batute.


Prajim bine pe ambele parti intorcand omleta cu ajutorul capacului.


Dupa ce s-a prajit asezam pe omleta doua felii de branza topita si servim impreuna cu ketchup si muraturi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu cartofi (2)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

vanilla 1

08.02.2011, 14:02

delicios!

mamaieelena 1

08.02.2011, 22:42

cismaru_nicoleta 1

08.02.2011, 22:56

Nu ne-ai plictisit deloc,sunt idei foarte bune,rapide si gustoase..Meriti o

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

Salata de fasole verde fideluta cu iaurt cremos

pe 19.07 la 23:47

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 22:46

RETETA RECOMANDATA
Tort aperitiv din omleta