Tarta cu legume si sunca

de GeorgiG in Aperitive / Garnituri, 10 Mai 2015 | 2009 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 1 ou
  • o lingurita drojdie uscata
  • o lingurita zahar
  • 200 ml lapte
  • un praf de sare
  • faina cat cuprinde cca 250 g
  • 50 g cascaval
  • 2 linguri ulei
  • Umplutura:
  • 200 g sunca
  • 150 g cascaval
  • o cutie legume congelate cu unt de la Lidl
  • 4 oua
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu legume si sunca:

Aluat:


Incalzim putin laptele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam pana se dizolva. Intr-un vas batem oul, adaugam laptele cu dojdia, praful de sare, cascavalul ras si faina. Framantam aluatul cu cele 2 liguri de ulei.


Umplutura:


Punem intr-o tigaie pe foc legumele cu unt si 3-4 liguri apa. Lasam pe foc pana scade apa. Lasam sa se raceasca. Peste legumele reci adaugam ouale batute, sunca taiata cubulete si cascavalul ras. Din ouale batute oprim cateva linguri.


Punem de-o parte putina coca, restul-l intindem. Intr-o forma rotunda punem hartie de copt, apoi aluatul, pe care il intepam din loc in loc si introducem in cuptorul preincatzit 10 minute.


Intindem bucata de coca oprita in fasii subtiri. Scoatem tava din cuptor, turnam compozitia cu oua si legume, apoi decoram cu fasiile de coca pe care le ungem cu oul oprit.Introducem la cuptor pentru inca 35-40 minute pana se rumeneste usor.

 

TIPS-URI

1

Atentie la sare. Adaugam in fuctie de cat este de sarat cascavalul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu legume si sunca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Krystyan Trendy 1

10.05.2015, 14:01

Grozavă tarta!!

tarasmariana 1

10.05.2015, 18:08

GeorgiG 1

10.05.2015, 18:41

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv