Risotto cu bacon si praz

de micky in Aperitive / Garnituri, 25 Mai 2011 | 1842 vizualizari

 

Un risotto foarte usor de facut si foarte gustos. Sper sa va placa si voua!

 

INGREDIENTE

  • o lingura de ulei
  • 200g bacon sau kaiser
  • 2 fire de praz
  • 250g orez risotto
  • 700ml supa de pui
  • 175g mazare congelata
  • 3 linguri de crema de branza
  • coaja rasa de la o lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Risotto cu bacon si praz:

Se incinge cuptorul la 200grade. Intre timp, intr-o cratita, incindem uleiu si calim bacon-ul sau kaiserul(taiat foarte subtire) pt cca 2 minute. Adaugam prazul taiat rondele, il calim pana se inmoaie(4-5 min) apoi adaugam orezul, mai calim pt inca un minut, punem supa de pui (pe care o puteti face dintr-un cub knorr de pui si apa fierbinte) si bagam in cuptor pt 20 de minute.


Cand orezul e facut si a absorbit tot lichidul, se scoate din cuprtor, se adauga mazarea si se mai baga in cuptor pt inca 2-3 minute, dupa care se scoate , se adauga crema de branza(gen philadelphia) si se amesteca bine. Serveste cu coaja de lamaie rasa pe deasupra!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Risotto cu bacon si praz" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

mena29 1

26.05.2011, 20:44

Bun venit in randul bucatarasilor!

diaconta 1

26.05.2011, 20:52

cred ca-i bun
bun venit

Cris2711 1

26.05.2011, 20:54

Nou sau noua pe aici? bine ai venit intre bucatarasi exceptionali cu simtul umorului iesit din comun iti doresc multe momente minunate alaturi de noi

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Saramura de peste
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv multicolor