Risotto cu bacon si praz

de micky in Aperitive / Garnituri, 25 Mai 2011 | 1718 vizualizari

 

Un risotto foarte usor de facut si foarte gustos. Sper sa va placa si voua!

 

INGREDIENTE

  • o lingura de ulei
  • 200g bacon sau kaiser
  • 2 fire de praz
  • 250g orez risotto
  • 700ml supa de pui
  • 175g mazare congelata
  • 3 linguri de crema de branza
  • coaja rasa de la o lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Risotto cu bacon si praz:

Se incinge cuptorul la 200grade. Intre timp, intr-o cratita, incindem uleiu si calim bacon-ul sau kaiserul(taiat foarte subtire) pt cca 2 minute. Adaugam prazul taiat rondele, il calim pana se inmoaie(4-5 min) apoi adaugam orezul, mai calim pt inca un minut, punem supa de pui (pe care o puteti face dintr-un cub knorr de pui si apa fierbinte) si bagam in cuptor pt 20 de minute.


Cand orezul e facut si a absorbit tot lichidul, se scoate din cuprtor, se adauga mazarea si se mai baga in cuptor pt inca 2-3 minute, dupa care se scoate , se adauga crema de branza(gen philadelphia) si se amesteca bine. Serveste cu coaja de lamaie rasa pe deasupra!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Risotto cu bacon si praz" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

mena29 1

26.05.2011, 20:44

Bun venit in randul bucatarasilor!

diaconta 1

26.05.2011, 20:52

cred ca-i bun
bun venit

Cris2711 1

26.05.2011, 20:54

Nou sau noua pe aici? bine ai venit intre bucatarasi exceptionali cu simtul umorului iesit din comun iti doresc multe momente minunate alaturi de noi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Garnitura de orez milanez