Omleta cu cartofi prajiti si ceapa verde

de COSTEO in Aperitive / Garnituri, 14 Apr 2013 | 12355 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 2 cartofi
  • 4 fire cepa verde
  • 1 ardel rosu (verde)
  • cascaval ras(sau branza de vaci 50 g)
  • 2 fire marar verde
  • sare
  • piper


Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu cartofi prajiti si ceapa verde:

Ouale le batem cu telul bine intr-un bol.Intre timp curatam 2 cartofi taiati pai si punem in tigaie la prajit,dupa ce s-au prajit se pun pe un servetel de bucatarie .

Tocam ceapa verde marunt,ardelul se taie fidelute si  impreuna cu cartofii le adaugam peste oua si mestecam bine.La final adaugam putin cascaval ras sau( branza de vaci 50 g).

Asezonam cu sare, piper si marar verde tocat .

Intr-o tigaie mai mare, unsa cu putin ulei punem totul la prajit  si rumenim pe ambele parti.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu cartofi prajiti si ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Urda cu ceapa si marar