Omleta cu cartofi prajiti si ceapa verde

de COSTEO in Aperitive / Garnituri, 14 Apr 2013 | 3584 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 2 cartofi
  • 4 fire cepa verde
  • 1 ardel rosu (verde)
  • cascaval ras(sau branza de vaci 50 g)
  • 2 fire marar verde
  • sare
  • piper


Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu cartofi prajiti si ceapa verde:

Ouale le batem cu telul bine intr-un bol.Intre timp curatam 2 cartofi taiati pai si punem in tigaie la prajit,dupa ce s-au prajit se pun pe un servetel de bucatarie .


Tocam ceapa verde marunt,ardelul se taie fidelute si impreuna cu cartofii le adaugam peste oua si mestecam bine.La final adaugam putin cascaval ras sau( branza de vaci 50 g).


Asezonam cu sare, piper si marar verde tocat .


Intr-o tigaie mai mare, unsa cu putin ulei punem totul la prajit si rumenim pe ambele parti.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu cartofi prajiti si ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Rocsi 1

14.04.2013, 20:58

E buna si consistenta!

COSTEO 1

14.04.2013, 21:40

Da ,multumesc!

babi5 1

22.08.2013, 10:10

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv cu dovleac