Omleta cu cascaval si verdeata

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 1 Apr 2013 | 2808 vizualizari

 

Va propun un alt mic dejun la fel de gustos!!

 

INGREDIENTE

  • 2oua
  • frunze de ceapa verde
  • cateva fire de marar
  • 100g cascaval ras
  • 1lingura unt
  • sare
  • piper
  • rosii
  • castravete
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu cascaval si verdeata:

Intr-un bol amestecam ouale batute cu ceapa taiata marunt,de asemenea si mararul,cascavalul,sare,piper si rasturnam in tigaia cu unt incins;punem capac,lasam focul mic,dupa 5min.intoarcem omleta,dupa alte 5min,o rasturnam pe un platou,o rulam,facem cateva crestaturi unde punem intercalat rondele de rosie si castravete,ornam cu marar si servim.

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu cascaval si verdeata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Omleta la cuptor