Rulada cu cascaval si sunca

de lili in Aperitive / Garnituri, 26 Dec 2010 | 5269 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru blat:

  • 3 linguri de faina
  • 3 linguri de smantana
  • 3 oua

Umplutura:

  • 50gr.unt
  • 150gr.cascaval
  • 6 felii sunca
  • castravete murat
  • jumatate de gogosar murat

 

Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu cascaval si sunca:


Intr-un castron punem galbenusurile de la cele 3 oua, smantana. faina si le amestecam bine cu mixerul. Peste aceasta compozitie turnam albusurile batute spuma obtinand o compozitie asemanatoare celei de chec. O rasturnam in tava tapetata cu hartie de copt si o bagam la cuptor cca. 15-20 minute. Dupa ce s-a copt o rasturnam cu fata in jos pe un servet uscat, luam hartia de copt si pe urma ungem foaia cu unt , radem cascavalul, punem sunca si bucatile de castravete si gogosar. Apoi o rulam, radem cascaval deasupra si o bagam iar cam 10 min la cuptor. Se scoate, se lasa la racit si se taie felii. Pofta buna!!!









 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu cascaval si sunca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

MIUTA 1

26.12.2010, 20:01

Rocsi 1

26.12.2010, 20:51

LUK 1

27.12.2010, 14:57

buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza lacto-vegetariana

la 06:16

Varza rosie calita cu otet balsamic

de Anett 4

ieri la 20:45

Conopidă gratinată

de RODIMUR 4

ieri la 19:21

Dovleac copt cu scortisoara si miere

de Adi 4

ieri la 18:31

RETETA RECOMANDATA
Briose si tarta aperitiv