Tacos

de Cantboilanegg in Aperitive / Garnituri, 16 Mar 2011 | 9413 vizualizari

 

Niciodata nu mi-am imaginat ca tacos se pot face atat de simplu. Bine... nu foile pentru tacos, care sunt cumparate, ci umplutura in sine! De fapt si umplutura se poate face in functie de gusturile fiecaruia! Poate fi facuta strict din legume sau putem adauga carne de porc, pui, tocata sau nu! Putem alege tot ce vrem sa contina delicioasele tacos.

 

INGREDIENTE

  • - 500 g carne tocata (am folosit de curcan, insa puteti folosi de orice alt fel)
  • - 2 rosii
  • - 100 g cascaval ras
  • - un buchetel de salata (optional)
  • - condimente
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tacos:

Carnea se pune la prajit in tigaia incinsa cu doua-trei linguri de ulei de masline. Se lasa pe foc pana cand este prajita, apoi adaugam condimentele, amestecand bine inca doua minute. Adaugam 100 ml de apa si lasam totul in tigaie inca 10 minute, la foc mic, amestecand din cand in cand.


In timp ce carnea inca este pe foc, pregatim foile tacos. Conform instructiunilor de pe ambalaj, incingem cuptorul la 180*C. Pe o tava tapetata cu hartie de copt asezam foile pentru tacos cu partea deschisa in jos si introducem tava la cuptorul incins pentru exact 3 minute.


In timp ce carnea inca este pe foc, pregatim foile tacos. Conform instructiunilor de pe ambalaj, incingem cuptorul la 180*C. Pe o tava tapetata cu hartie de copt asezam foile pentru tacos cu partea deschisa in jos si introducem tava la cuptorul incins pentru exact 3 minute.


Dupa 3 minute de stat la cuptor, umplem foile tacos cu amestecul de carne tocata, adaugam cateva frunze de salata, cateva felii de rosii si cascaval ras. Bineinteles, nu uitam de sosul salsa, care nu trebuie sa lipseasca!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tacos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Lau 1

17.03.2011, 13:20

bun bun

LUK 1

17.03.2011, 18:05

super

elena1988 1

18.03.2011, 21:05

bunnnn

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

7160 puncte

MotanLaOale

6760 puncte

mirela0911

6120 puncte

Constelatialeu

5930 puncte

RODIMUR

5260 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert fursecuri cu branza

de Lau 9

ieri la 21:36

Aperitiv triunghiuri cu branza

ieri la 21:16

Desert strudel cu visine, cocos si sirop de artar

de RuxyRux 9

ieri la 20:25

Desert tort cu marshmallows si coacaze

de Lau 9

ieri la 19:20

RETETA RECOMANDATA
Tacos de peste