Omleta cu ciuperci fripte

de Dya Daniela Andrei in Mancare copii, 12 Aug 2014 | 3625 vizualizari

 

Cu riscul de a imi sari in cap Madame impotriva prajelilor, am pregatit pentru BBk o omleta coapta, cu ciupercute, tare buna. Am o tigaie micuta Hello Kitty, achizitionata din Camara, tigaie ce imi pare absolut minunata. O folosesc doar pentru a coace ouale pentru BBk, se fac simplu si rapid, cu doar o picatura de ulei!

 

INGREDIENTE

  • 1 ou de curte
  • 2-3 ciupercute
  • un praf de sare
  • un praf de ardei iute pudra
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu ciuperci fripte:

Taiem ciupercutele felii subtiri si le coacem pe tava de aragaz (direct pe flacara) atat cat sa se rumeneasca frumos


Batem oul spuma, adaugam condimentele si omogenizam.


Adaugam o picatura de ulei in tigaie, adaugam oul batut spuma si deasupra asezam ciupercutele fripte. Acoperim tigaia cu un capac si coacem omleta la foc mic ata cat este necesar.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Ciupercutele am ales sa le coc pe tava , intrucat ar fi durat prea mult daca le-as fi adaugat direct in omleta ori daca le-as fi prajit anterior , in acest caz absorbind prea mult ulei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu ciuperci fripte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

MIUTA 1

13.08.2014, 15:53

Suuuuper buna!

Dya Daniela Andrei 1

15.08.2014, 19:50

VA multumesc!

marcela1979 1

13.11.2014, 23:59

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Cartofi taranesti