Fluturi, fluturi

de Simo in Mancare copii, 15 Apr 2009 | 6232 vizualizari

 

Un desert delicios si hranitor pentru copilasi!

 

INGREDIENTE

  • 200 g crema de branza sau branza de vaci amestecata cu putina smantana
  • 3 felii de franzela
  • 9 grisine
  • mandarine
  • 1 lingura zahar pudra
  • 1 lingurita zahar vanilat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fluturi, fluturi:

Se taie feliile de franzela in jumatate. Frecam branza cu zaharul pudra si cu cel vanilat, pana obtinem o compozitie omogena. Se prind feliile de paine intre ele ( lipim jumatatile la partea cu coaja cu ajutorul unei grisine). Asa am obtinut aripioarele fluturasului :)) Fixam cate doua grisine pe post de antene. Pentru a acoperi locul in care sunt amplasate antenele si grisina de legatura, se face cu ajutorul unui pos de ornat torturi un segment de branza, care va fi corpul fluturasului! Se ung aripioarele cu crema de branza si deasupra se aranjeaza felii de mandarine (eu am pus din conserva  ).

Copilasii mei si-au lins degetelele  !

Daca ti-a placut reteta noastra "Fluturi, fluturi" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (5)

Flori 1

19.03.2009, 19:13

Copiii tai s-au lis pe degete si eu am lins un pic ecranul monitorului, da' numa' asa, intr-un colt, unde am facut "carare" de cand intru pe Bucataras.)))

Bucataras 1

17.05.2009, 19:56

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fete ochioase