Omleta cu ciuperci si leurda

de simona72 in Aperitive / Garnituri, 23 Mar 2013 | 2038 vizualizari

 

Un mic dejun sanatos si rapid pt cei mici, cit si pt cei mari...

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • o lingura ulei de masline
  • o felie bacon
  • un fir ceapa verde
  • 4-5 ciupercute champinion
  • o legatuta mica de leurda
  • o felie de brinza feta
  • sare
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu ciuperci si leurda:

Taiem felia de bacon in bucatele si o punem pt un minut intr-o tigaie cu o lingura ulei de masline. Adaugam ceapa verde taiata feliute, lasam inca un minut, adaugam ciupercile taiate feliute si lasam 2 minute la foc iute cu capacul pus. Ouale le batem cu un praf de sare, adaugam brinza feta peste oua pe care o zdrobim cu furculita. In tigaie adaugam leurda taiata fasii mai mari, amestecam putin si punem ouale cu briza. Presaram putin piper proaspat macinat peste compozitia din tigaie, dam focul la mic, punem capac peste tigaie si lasam 3-4 minute pina ce ouale s-au umflat.


Serviti cu legume de sezon, noi am mincat cu ridichi.


Pofta buna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu ciuperci si leurda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Aurelia 07_07 1

23.03.2013, 15:49

Bya Ralu 1

23.03.2013, 16:59

buna

Rocsi 1

23.03.2013, 19:32

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu cascaval si mezeluri