Aperitiv pasta de ton

de Oana in Aperitive / Garnituri, 11 Mai 2016 | 6003 vizualizari

 

O idee super rapida pentru micul dejun sau o gustare pentru orice ora :)

 

INGREDIENTE

  • o cutie de ton in suc propriu (160 gr)
  • 20 gr unt
  • 1 lingura smantana grasa
  • 5-6 masline verzi fara samburi
  • 1 fir subtire ceapa verde
  • 1 lingura marar tocat 2 lingurite zeama de lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv pasta de ton:



  • Scurge bine tonul si pune-l in mini tocatorul Breville sau al unui robot de bucatarie.




  • Adauga peste el restul ingredientelor si mixeaza bine pana obtii o pasta fina.




  • Serveste pasta de ton pe paine prajita si decoreaza dupa plac.



 

TIPS-URI

1

Poti mixa ingredientele si cu un blender vertical.

2

Nu mai este nevoie de sare, maslinele verzi sunt suficient de sarate.

3

Daca vreti sa fie mai dietetica, inlocuiti untul si smantana cu o lingura generoasa de branza de vaci degresata si puneti 1-2 linguri de apa, ca sa se poata mixa. Eu am incercat si varianta asta si e tare gustoasa si asa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv pasta de ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

miki_a 1

12.05.2016, 00:40

Rapida si delicioasa!

mihaelar63 1

12.05.2016, 01:59

Buuna !!!!

sebirizescu 1

12.05.2016, 16:21

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Placinta taraneasca cu cas de oaie,marar si ceapa verde