Covrigei crocanti cu branza si mac

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 6 Iul 2013 | 5084 vizualizari

 

o reteta simpla pe care o prepar de cate ori ramane branzica nemancata prin frigider....

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de margarina
  • 500 gr. branza telemea
  • 75 gr. mac
  • 700 - 800 gr.faina neagra
  • 1 ou pentru uns
  • sare si mac pentru presarat peste covrigei

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Covrigei crocanti cu branza si mac:

Dam branzica pe razatoare si adaugam margarina topita. Adaugam faina si macul si framantam aluatul cca. 20 minute. Lasam aluatul la rece pentru 15 minute.


Dupa scurgerea timpului de racire scoatem aluatul din frigider,il intindem pe masa de lucru infainata si decupam covrigeii. II asezam in tava tapetata cu hartie de copt, ii ungem cu ou batut si presaram sare si mac,apoi dam tava la cuptor (temp.medie) pana devin covrigeii aurii.



 

TIPS-URI

1

sa vad cine aduce berea! :))

Daca ti-a placut reteta noastra "Covrigei crocanti cu branza si mac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multistyler 10

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Cris2711 1

07.07.2013, 13:19

oricand sunt bineveniti

iri_iri 1

07.07.2013, 15:39

Sim0na 1

08.07.2013, 12:38

Cam buni covrigeii astia!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ratatouille pe grill
  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

  • 24

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Covrigei cu chimen si cascaval