Omleta cu dovlecei si parmezan

de babi5 in Aperitive / Garnituri, 5 Iul 2013 | 3146 vizualizari

 

Este un mic dejun bun ,usor ,sanatos si se pregateste suficient de repede . Daca nu te scoli prea de dimineata il poti servi si la prinz.. hi,hi ..

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • o bucatica mica de unt (cca 20 gr.)
  • un dovlecel mic
  • piper, sare
  • un picut de lapte
  • parmezan
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu dovlecei si parmezan:

Se curata dovlecelul de coaja, il taiem felii mai subtiri, se sareaza un picut si lasam 10 minute.

Intr-o cratita de teflon punem untul si adaugam feliile de dovleac, prajim pe ambele parti sa fie rumenite, apoi adaugam ouale batute in prealabil cu 1-2 linguri de lapte, sare si un picut de piper. Se toarna peste dovlecel, invirtim bine compozitia ca pe o clatita, apoi cu o paleta o intoarcem pe partea cealalta (intoarcem cu grija sa ramina intreaga) Rasturnam omleta pe un platou si presaram parmezan.

Si gata  omleta .. pofta mare ..

TIPS-URI

1

se poate servi cu o rosie linga sau un ardei iute cine doreste ..

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu dovlecei si parmezan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

babi5 1

05.07.2013, 23:51

epurasaha2bb este chiar buna pupa Babi si multumesc de comentariu

RuxyRux 1

06.07.2013, 00:05

Chiar o bunatate..cu ani in urma citeam intr-un ziar ca americanii au facut un studiu despre cea mai buna hrana luata dimineata pentru creier...si au decis ca favorita...omleta

babi5 1

07.07.2013, 09:40

Te pupa Baby RuxyRux,,multumesc de informare chiar asta nu stiam

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Omleta Cu Masline si Cascaval