Tortilla cu rosii

de Ina in Aperitive / Garnituri, 22 Aug 2011 | 2718 vizualizari

 

O reteta excelenta, gasita intr-un caiet vechi cu retete de cupate din reviste, al soacrei mele

 

INGREDIENTE

  • 2 rosii mari, carnoase
  • 2 cepe
  • 2 catei de usturoi
  • 2 ardei grasi
  • 4 oua
  • 3 linguri ulei
  • 4 linguri cu lapte
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortilla cu rosii:

Se spala rosiile si se curata de coaja. Se curata ceapa si usturoiul si se taie felii subtiri ( cu cutitul sau cu feliatorul fin de la robot) . Se spala ardeii si se curata de samburi, apoi se feliaza si acestia.


Incingem uleiul intr-o tigaie si calim legumele. Presaram deasupra sare si piper si amestecam cu grija.


Spargem ouale si le batem impreuna cu laptele, putina sare si verdeturile tocate. Turnam amestecul peste legume, sa le patrunda bine, apoi acoperim tigaia cu un capac sa se lege totul.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tortilla cu rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Ina 1

24.08.2011, 10:40

Multumesc mult, fetele!!!

adry88 1

24.08.2011, 10:53

DIANA B 1

24.08.2011, 12:41

Ce-mi placeeeeeeeeeeee , ca-i tare rapida ...
Eu n-am avut norocul tau ... soacra mea n-a avut asa ceva ...

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

8600 puncte

RODIMUR

8000 puncte

Constelatialeu

7270 puncte

mirela0911

6410 puncte

gaby_gabytza

5600 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de porc cu zeama de varza
  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu carne de pui in sos de rosii si ardei

pe 15.02 la 19:41

Clătite Choco Kebab

de RODIMUR 5

pe 15.02 la 19:33

Tocana de cartofi cu scarita de porc afumata

de Adi 4

pe 15.02 la 19:16

Snitel sarbesc cu Kajmak / Karađorđeva Steak

pe 15.02 la 18:21

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv placinte la tigaie cu telemea si branza de burduf