Omleta cu dovlecei si parmezan

de babi5 in Aperitive / Garnituri, 5 Iul 2013 | 1229 vizualizari

 

Este un mic dejun bun ,usor ,sanatos si se pregateste suficient de repede . Daca nu te scoli prea de dimineata il poti servi si la prinz.. hi,hi ..

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • o bucatica mica de unt (cca 20 gr.)
  • un dovlecel mic
  • piper, sare
  • un picut de lapte
  • parmezan
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu dovlecei si parmezan:

Se curata dovlecelul de coaja, il taiem felii mai subtiri, se sareaza un picut si lasam 10 minute.


Intr-o cratita de teflon punem untul si adaugam feliile de dovleac, prajim pe ambele parti sa fie rumenite, apoi adaugam ouale batute in prealabil cu 1-2 linguri de lapte, sare si un picut de piper. Se toarna peste dovlecel, invirtim bine compozitia ca pe o clatita, apoi cu o paleta o intoarcem pe partea cealalta (intoarcem cu grija sa ramina intreaga) Rasturnam omleta pe un platou si presaram parmezan.


Si gata omleta .. pofta mare ..

 

TIPS-URI

1

se poate servi cu o rosie linga sau un ardei iute cine doreste ..

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu dovlecei si parmezan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

babi5 1

05.07.2013, 23:51

epurasaha2bb este chiar buna pupa Babi si multumesc de comentariu

RuxyRux 1

06.07.2013, 00:05

Chiar o bunatate..cu ani in urma citeam intr-un ziar ca americanii au facut un studiu despre cea mai buna hrana luata dimineata pentru creier...si au decis ca favorita...omleta

babi5 1

07.07.2013, 09:40

Te pupa Baby RuxyRux,,multumesc de informare chiar asta nu stiam

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pasta de jumari