Omleta cu leurda si gusa

de Lau in Aperitive / Garnituri, 21 Apr 2015 | 1572 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • sare
  • piper
  • 3 felii de gusa
  • 3 felii de salam
  • cateva frunze de leurda
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu leurda si gusa:

Feliile de gusa le prajim putin pe amble parti dupa care le scoatem pe un servetel absorbant.

In uleiul in care am prajit adaugam 3 oua batute cu sare si piper,deasupra leurda tocata si cu ajutorul unei paletei imprastiem oul si adaugam cate o felie de sunca,rulam si repetam pana terminam,

Lasam sa se prajeasca putin pe ambele parti dupa care soatem pe un platou.

Batem cele 3 ouale cu sare,piper si leurda tocata,adaugam putin ulei intr-o tigaie si cand sa incalzit adaugam ouale,o prajim pe o parte dupa care o intoarcem si o prajim si pe cealalta parte.

O rasturnam pe un platou adaugam feliile de salam,omleta pregatita anterior si rulam

 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu leurda si gusa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

mirela0911 1

22.04.2015, 15:33

Ce fain arata!

Lau 1

22.04.2015, 17:21

mihaelar63 1

22.04.2015, 23:08

Arata foarte bine , reala , asa rupta neregulat

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Peste prajit cu sos de smantana
  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Zacuscă de vinete şi ardei

de Ancutsa 5

ieri la 20:22

Pasta cu ardei pentru ciorbe si tocanite

ieri la 13:54

Gratin de piept de pui

de RODIMUR 5

ieri la 07:44

Gogoşari cu conopidă, în oţet

de Ancutsa 5

pe 16.11 la 21:15

Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
RETETA RECOMANDATA
Tortilla de patata(cartofi)