Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Feliile de gusa le prajim putin pe amble parti dupa care le scoatem pe un servetel absorbant.
In uleiul in care am prajit adaugam 3 oua batute cu sare si piper,deasupra leurda tocata si cu ajutorul unei paletei imprastiem oul si adaugam cate o felie de sunca,rulam si repetam pana terminam,
Lasam sa se prajeasca putin pe ambele parti dupa care soatem pe un platou.
Batem cele 3 ouale cu sare,piper si leurda tocata,adaugam putin ulei intr-o tigaie si cand sa incalzit adaugam ouale,o prajim pe o parte dupa care o intoarcem si o prajim si pe cealalta parte.
O rasturnam pe un platou adaugam feliile de salam,omleta pregatita anterior si rulam
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult