Omleta Cu Masline si Cascaval

de Adinacarla in Aperitive / Garnituri, 22 Ian 2010 | 3444 vizualizari

 

In dimineata asta am avut pofta de omleta si m-am pus pe treaba

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • un praf de sare
  • piper
  • 4-5 masline fara sambure tocate
  • 2 felii de cascaval
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta Cu Masline si Cascaval:

Am batut bine ouale cu-n praf de sare.


Am adaugat maslinele si apoi am turnat compozitia intr-o tigaie unsa cu ulei si bine incinsa.


Dupa ce s-a copt am pus pe ea feliile de cascaval si am rulat-o. Am pus si deasupra ruladei obtinute cateva firicele subtiri de cascaval si daca nu am avut rosii am papat cu ketchup.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta Cu Masline si Cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

madi_marin 1

22.01.2010, 20:52

omleta e un mic dejun hranitor si delicios.

Teo 1

23.01.2010, 22:03

ar fi bine sa ma trezesc si s-o gasesc gata facuta!

Dana Cristea - pusikmea 1

06.04.2010, 10:42

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu spanac si sunca