Ghiveci de legume cu galusti

de ala_oancea in Aperitive / Garnituri, 4 Aug 2009 | 4505 vizualizari

 

O mancare rapida si usoara.

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 2 ardei (rosu/galben)
  • 1 dovlecel
  • 1 vanata
  • 1 rosie
  • 1 lingura pasta de tomate
  • delikat, piper, boia
  • 1 ou
  • 2 linguri de faina
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume cu galusti:

Se toaca ceapa si ardeii si se calesc. Se adauga dovlecelul si vanata taiate cubulete, rosia cubulete, putina apa, apoi pasta de tomate si condimentele. Se freaca oul cu faina si cu o lingurita se pune din compozitie in tigaie. Dupa ce galustii sunt facuti, se amesteca bine.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume cu galusti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (0)

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4197 puncte

Catalina L

3391 puncte

 Merisor

3247 puncte

Constelatialeu

2943 puncte

RODIMUR

2844 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Sarmale cu carne si dovleac
  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sepia a la plancha