Rulada cu pui si ciuperci

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 4 Feb 2011 | 6774 vizualizari

 

By postavaru...cu mici modificari. A iesit foarte buna, colegii mei au fost foarte foarte incantati....

 

INGREDIENTE

  • Blat :
  • 300 ml lapte
  • 150 g margarina Unirea
  • 4 oua
  • 200 g faina
  • sare
  • marar
  • Umplutura :
  • 1 pulpa de pui fiarta
  • 10 ciuperci proaspete
  • 1 ceapa
  • 150 g cascaval
  • 1 cutie mare pate de ficat
  • condimente pentru pui
  • piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu pui si ciuperci:

Se prepara aluatul pentru blat : se pun intr-un vas la foc potrivit laptele, margarina si un praf de sare. Cand margarina s-a diyolvat complet se adauga faina in bloc, apoi se amesteca energic pentru a nu se forma cocoloase. Bila de aluat se da la racit. Cand e calduta se adauga ouale pe rand amestecand foarte bine dupa fiecare si mararul tocat. Aluatul obtinut se intinde cu lingura in tava mare de cuptor tapetata cu hartie de copt. Se da tava la cuptor la foc potrivit pentru 20-25 minute.


In timp ce blatul se coace , se prepara umplutura : se calesc in putin ulei ceapa si ciupercile tocate marunt, se adauga si carnita taiata fasiute, apoi totul se condimenteaza cu condimente speciale pentru pui si piper.


Pe blatul cald se intinde pateul de ficat, apoi se adauga amestecul de ciuperci si pui si se presara cascavalul ras fin. Se ruleaza cu grija si se da la rece.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

corina241 1

06.02.2011, 13:31

ce buna trebuie sa fie cu ciuperci

Teo 1

09.02.2011, 22:25

cat de bine arata !

Bya Ralu 1

06.01.2013, 21:17

bun bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

 merisor

9810 puncte

RODIMUR

8220 puncte

Rocsi

5000 puncte

mirela0911

4940 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Beef Wellington
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bulete de cascaval cu cartofi

de Rocsi 9

la 11:52

Focaccia cu carnat si rozmarin

ieri la 23:56

Mancare de fasole cu afumatura, la slow cooker Crock-Pot

de Ancutsa 5

ieri la 20:20

Bostan copt cu paprika afumata si curcuma

de buggy 1

ieri la 19:14

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute