Omleta cu mazare

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 6 Apr 2014 | 1236 vizualizari

 

De mult vreau sa o fac si azi dimineata s-a rezolvat! :)))

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 200g mazare
  • 200g carnati de casa
  • 1 legatura ceapa verde
  • 3 linguri lapte
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu mazare:

Mazarea se fierbe in apa, se scurge si se pune deoparte.


Intr-o tigaie se pune uleiul si carnatii taiati felii si se calesc putin.


Se adauga ceapa curatata, spalata si taiata marunt.


Se adauga si mazarea fiarta si se caleste totul 5 minute.


Ouale se bat cu 3 linguri de lapte,sare si piper.


Se toarna ouale in tigaie si se amesteca.


Cand este usor rumenita este gata.


Se consuma calda cu ceapa, usturoi si rosii.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Se poate adauga si cascaval dar atunci se atenueaza gustul mazarei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu mazare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

Pushaa 1

07.04.2014, 13:10

delicioasa!

MotanLaOale 1

07.04.2014, 13:16

Xandrinne 1

26.07.2014, 07:35

Delicioasa!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de morcovi cu dovlecel