Omleta cu pastai verzi

de mihaelaM in Mancaruri de legume, 16 Iul 2011 | 2669 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4oua
  • 100 g pastai
  • 1ceapa
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper alb
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu pastai verzi:

Curatam ceapa si o punem in tigaia incinsa. Pastaile fierte le taiem ,apoi le punem peste ceapa in tigaie,mestecam din cand in cand pana se rumenesc.


Batem ouale cu sarea si piperul iar dupa ce sau rumenit pastaile si ceapa punem ouale.Intoarcem pe partea cealalata,(cu grija ca eu le-am rupt)iar dupa ce sunt gata le scoatem pe o farfurie.


Pofta buna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu pastai verzi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

mihaelaM 1

16.07.2011, 18:34

Da Onesta am facut intr-o zi pastai fierte sa le papam cu usturoi si nu le-am papat pe toate asa ca m-am gandit sa fac o omleta din pastaile ramase....sunt foarte bune,incearca si ai sa vezi

Lau 1

17.07.2011, 21:23

interesant

mihaelaM 1

17.07.2011, 22:25

Da Lau iteresant si foarte gustoasa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Toba de porc
  • 07

    J

  • 08

    V

  • 09

    S

  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Şarlotă pariziană - reteta 500

ieri la 20:53

Chec sandwich croque monsieur

ieri la 20:32

Salata de fasole  ochi-negru

de Ksenya 4

ieri la 16:35

RETETA RECOMANDATA
Orez prajit cu omleta si legume