Omleta cu piure de mazare si spanac

de CookieMonster in Mancare copii, 17 Mai 2013 | 4603 vizualizari

 

Suntem la diversificare si incercam tot timpul lucruri noi

 

INGREDIENTE

Omleta

  • 1 galbenus
  • 60 ml lapte formula preparat
  • 2 linguri de branza fara sare
  • 20 ml apa

Piure de mazare cu spanac

  • 30 g mazare
  • 1 legatura spanac
  • 1 fir mic de ceapa
  • 3 linguri de branza fara sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu piure de mazare si spanac:

Omleta:

1. Intr-o tigaie ce nu se lipeste puteti apa la infierbantat.

2. Amestecati galbenusul de ou cu laptele preparat ( la 60 ml apa 2 masuri de lapte), branza si puneti-le in tigaia cu apa fierbinte. Lasati la foc mic 10 minute si inca 10 - 15 minute la foc iute. Se amesteca din cand in cand.

Piure de mazare:

1. Spalati bine spanacul si ceapa, lasati-le la uscat pe un prosop absorbant si apoi taiati-le marisor.

2. Intre timp puneti la fiert 300 ml de apa, cand incepe sa clocoteasca adaugati mazarea, spanacul si ceapa. Lasati-le pe foc 20 - 25 de minute.

3. Cand au fiert scurgeti excesul de apa, adaugati lingurile de branza si mixati cu blenderul vertical.

 

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Este recomandata omleta dupa varsta de 7 luni

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu piure de mazare si spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (21)

CookieMonster 1

20.05.2013, 12:48

multumesc

Bya Ralu 1

22.05.2013, 12:11

jolygina 1

04.06.2013, 23:19

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

3594 puncte

Rocsi

3278 puncte

robert_b

3217 puncte

Gherca Daniela

3045 puncte

mihaelar63

2364 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Friptura de curcan cu sos de gutui
  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mic dejun pentru mofturosi