Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Suntem la diversificare si incercam tot timpul lucruri noi
Omleta
Piure de mazare cu spanac
Omleta:
1. Intr-o tigaie ce nu se lipeste puteti apa la infierbantat.
2. Amestecati galbenusul de ou cu laptele preparat ( la 60 ml apa 2 masuri de lapte), branza si puneti-le in tigaia cu apa fierbinte. Lasati la foc mic 10 minute si inca 10 - 15 minute la foc iute. Se amesteca din cand in cand.
Piure de mazare:
1. Spalati bine spanacul si ceapa, lasati-le la uscat pe un prosop absorbant si apoi taiati-le marisor.
2. Intre timp puneti la fiert 300 ml de apa, cand incepe sa clocoteasca adaugati mazarea, spanacul si ceapa. Lasati-le pe foc 20 - 25 de minute.
3. Cand au fiert scurgeti excesul de apa, adaugati lingurile de branza si mixati cu blenderul vertical.
Pofta buna!
1
Este recomandata omleta dupa varsta de 7 luni
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult