Omleta cu praz si ardei

de babi5 in Aperitive / Garnituri, 20 Feb 2014 | 666 vizualizari

 

Un mic dejun bun si sanatos ,Am testat din nou tigaia minune si a iesit buna tare ..

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata praz (cca .10 cm )
  • 1 ardei galben gras
  • 1 ardei iute
  • 1 rosie mai maricica
  • 3 oua
  • 2 linguri lapte
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • putina telemea sau cascaval (eu nu am folosit )
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu praz si ardei:

Se spala prazul si ardeiul apoi taiem prazul rondele si ardeiul fisiute,punem uleiul in tigaie (Dry Cooker) si punem pe plita sa se rumeneasca putin Intre timp batem bine ouale cu laptele, potrivim de sare si piper si compozitia obtinuta se toarna in tigaie peste praz si ardei in mod uniform. Acoperim cu capacul si lasam sa se coaca .


Daca aveti un platou mai mare de dimensiunea cratitei o puteti intoarce intreaga . Eu am portionat-o ,,


Este o omleta super reusita si gustoasa ..


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Cine doreste poate rade peste produsul finit putina telemea sau cascaval .

2

Linga omleta o rosie un ardei iute sau se poate servi si cu muraturi ..

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu praz si ardei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

mamaieelena 1

21.02.2014, 12:09

Alexandra Burz 1

22.02.2014, 23:16

babi5 1

23.02.2014, 19:13

Mamaeelena,AlexandraBurz multumesc.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv placinta cu spanac, jambon spaniol si branza