Ciuperci umplute

de dobrezaira in Aperitive / Garnituri, 16 Noi 2012 | 3014 vizualizari

 

Nu am rezistat cand am vazut ciupercile asa de frumoase in ladita la magazin, asa ca am luat si eu macar de pofta, desi meniul era stabilit. As manca ciuperci oricand.

 

INGREDIENTE

  • 6 ciuperci mari
  • 1 ceapa mica
  • 1/2 morcov
  • 1 lingura unt
  • 6 masline
  • 50 gr telemea
  • sare
  • piper alb
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Se spala ciupercile bine cu apa rece, se scot piciorusele pe care le tocam marunt si impreuna cu ceapa taiata solzisori si morcovul ras marunt le calim cu untul intr-o tigaie. Umplem ciupercile cu aceasta compozitie calita, le asezam intr-o tava si le bagam la cuptor pentru 40-50 minute pentru ca sunt mari. Cand sunt gata presaram pe fiecare telemea rasa (sau casacaval) si punem cate o maslina pe fiecare, asta e de frumusete...Mai dam la cuptor 5 minute si ....pofta buna!

 

TIPS-URI

1

e bine presarat si marar, eu am uitat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Sim0na 1

16.11.2012, 23:18

tare bune sunt..

Cris2711 1

17.11.2012, 00:07

si mie imi plac

dariadeea 1

16.04.2013, 14:40

,si mie imi plac

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci cu branza de burduf