Placinta munteneasca umpluta cu crema de branza

de Bucataras in Aperitive / Garnituri, 1 Sep 2014 | 2462 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pt aluat:
  • 500 g faina alba
  • 330 ml apa calda
  • 1 plic de drojdie uscata
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 1 lingurita de sare
  • ulei pt prajit
  • Pt umplutura:
  • 1 cutie de Ceva fin cu smantana de la Delaco
  • sare
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta munteneasca umpluta cu crema de branza:

Am amestecat ingredientele pentru aluat, dupa care l-am lasat la crescut.


Am impartit aluatul in 5.


Pe blatul de lucru am presarat faina si din fiecare bucata am intins cate o foaie de placinta pe rotund.


Am pus cite 2 linguri de crema de branza Ceva fin de la Delaco pe mijlocul foii si am impaturit-o in doua.


Am incins uleiul in tigaie (trebuie sa fie baie de ulei) si am pus placinta umpluta la prajit, intorcind-o pentru a nu se rumeni prea tare.

 

TIPS-URI

1

 se poate servi cu rosie si usturoi

2

crema de branza se poate amesteca impreuna cu alte ingrediente (bacon, chilli etc)

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta munteneasca umpluta cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (19)

bianca92 1

01.09.2014, 22:53

mmmm un adevarat deliciu

MOKUSKA 1

02.09.2014, 14:25

minunata

Lavinia 1

02.09.2014, 19:46

ce bine arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aperitiv biscuiti sarati
  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

  • 29

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!