Omleta cu spanac- de la 2 ani

de Oana in Mancare copii, 2 Mai 2009 | 11036 vizualizari

 

Este ideala pentru micul dejun si foarte sanatoasa. Omleta o vom coace in tigaie de teflon, cu foarte putin unt.

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • o mana de spanac proaspat oparit sau congelat
  • 2 linguri cu smantana
  • 1 lingurita cu faina
  • 50 g unt
  • 50 g cascaval
  • sare
  • nucsoara
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu spanac- de la 2 ani:

Mai intai calim spanacul tocat marunt in jumatate din cubuletul de unt, il condimentam cu sare si putina nucsoara. Il lasam pe foc pana scade zeama. Il punem intr-un bol si il amestecam cu cascavalul ras.

Separat batem albusurile spuma, iar galbenusurile le frecam cu smantana si faina, dupa care amestecam cele doua compozitii.

In tigaia de teflon topim restul de unt si apoi adaugam compozitia cu oua. Cand omleta este facuta pe o parte, o intoarcem, asezam spanacul pe jumatate din omleta si apoi pliem in doua, cu mare atentie, sa nu se rupa. Mai lasam foarte putin la rumenit.

Se serveste calda cu rosii proaspete si masline.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu spanac- de la 2 ani" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Oana 1

16.05.2009, 21:17

Ei, nu-i greu! e senzationala, poate mai fac si eu curand

mamidesara 1

28.02.2010, 14:49

arata senzational, o vom devora, cu siguranta

Oana 1

28.02.2010, 20:16

E suuper buna!Pofta mare!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Omleta cu spanac