Omleta cu spanac- de la 2 ani

de Oana in Mancare copii, 2 Mai 2009 | 9855 vizualizari

 

Este ideala pentru micul dejun si foarte sanatoasa. Omleta o vom coace in tigaie de teflon, cu foarte putin unt.

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • o mana de spanac proaspat oparit sau congelat
  • 2 linguri cu smantana
  • 1 lingurita cu faina
  • 50 g unt
  • 50 g cascaval
  • sare
  • nucsoara
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu spanac- de la 2 ani:

Mai intai calim spanacul tocat marunt in jumatate din cubuletul de unt, il condimentam cu sare si putina nucsoara. Il lasam pe foc pana scade zeama. Il punem intr-un bol si il amestecam cu cascavalul ras.

Separat batem albusurile spuma, iar galbenusurile le frecam cu smantana si faina, dupa care amestecam cele doua compozitii.

In tigaia de teflon topim restul de unt si apoi adaugam compozitia cu oua. Cand omleta este facuta pe o parte, o intoarcem, asezam spanacul pe jumatate din omleta si apoi pliem in doua, cu mare atentie, sa nu se rupa. Mai lasam foarte putin la rumenit.

Se serveste calda cu rosii proaspete si masline.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu spanac- de la 2 ani" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Oana 1

16.05.2009, 21:17

Ei, nu-i greu! e senzationala, poate mai fac si eu curand

mamidesara 1

28.02.2010, 14:49

arata senzational, o vom devora, cu siguranta

Oana 1

28.02.2010, 20:16

E suuper buna!Pofta mare!

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort 53 ( ciocolatos )

pe 21.10 la 23:02

Ciorba de vitel la crock-pot

pe 21.10 la 22:34

Salată de legume cu sos de muștar

pe 21.10 la 20:39

Chiftele de orez cu piept de pui

de Adi 4

pe 21.10 la 18:22

Salata ruseasca  de gogonele verzi la borcan  (la rece)

de Ksenya 5

pe 21.10 la 13:32

RETETA RECOMANDATA
Omleta cu spanac