Omleta cu spanac- de la 2 ani

de Oana in Mancare copii, 2 Mai 2009 | 7225 vizualizari

 

Este ideala pentru micul dejun si foarte sanatoasa. Omleta o vom coace in tigaie de teflon, cu foarte putin unt.

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • o mana de spanac proaspat oparit sau congelat
  • 2 linguri cu smantana
  • 1 lingurita cu faina
  • 50 g unt
  • 50 g cascaval
  • sare
  • nucsoara
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu spanac- de la 2 ani:

Mai intai calim spanacul tocat marunt in jumatate din cubuletul de unt, il condimentam cu sare si putina nucsoara. Il lasam pe foc pana scade zeama. Il punem intr-un bol si il amestecam cu cascavalul ras.


Separat batem albusurile spuma, iar galbenusurile le frecam cu smantana si faina, dupa care amestecam cele doua compozitii.


In tigaia de teflon topim restul de unt si apoi adaugam compozitia cu oua. Cand omleta este facuta pe o parte, o intoarcem, asezam spanacul pe jumatate din omleta si apoi pliem in doua, cu mare atentie, sa nu se rupa. Mai lasam foarte putin la rumenit.


Se serveste calda cu rosii proaspete si masline.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu spanac- de la 2 ani" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Oana 1

16.05.2009, 21:17

Ei, nu-i greu! e senzationala, poate mai fac si eu curand

mamidesara 1

28.02.2010, 14:49

arata senzational, o vom devora, cu siguranta

Oana 1

28.02.2010, 20:16

E suuper buna!Pofta mare!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Omleta cu spanac