Omleta dietetica cu branza si busuioc

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 9 Ian 2016 | 728 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru omleta:
  • 1 ou bio
  • 1 albus de ou bio
  • 1 lingura apa
  • foarte putin unt bio
  • cateva frunze proaspete de busuioc
  • 50 grame Cottage Cheese (perle din branza sau branza proaspata din lapte de vaca)
  • cateva rosii cherry
  • Pentru salata:
  • mix frunze de salata
  • Pentru dressing:
  • 3 lingura ulei de masline
  • 1 lingura suc de lamaie
  • 1 lingura suc de portocale
  • 1 lingurita mustar Dijon
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta dietetica cu branza si busuioc:

Se bate oul impreuna cu albusul de ou si apa intr-un vas.


Se topeste untul intr-o tigaie, se rastoana ouale batute, se inclina tigaia in toate directiile pana cand toata baza tigaii este acperita de ou si se lasa cateva minute pana incep ouale sa se gateasca.


Intre timp, se rup frunzele de busuioc in bucati mici si se amesteca cu branza cottage. Se aseaza mixul obtinut pe treimea inferiora, de-a lungul omletei, se aseaza rosiile cherry peste si se ruleaza omleta.


Se scoate pe o farfurie.


Se amesteca toate ingredientele pentru dressing, se toarna o lingura din el peste salata si se consuma impreuna cu omleta.

 

TIPS-URI

1

Calorii omleta: 210

2

Dressingul poate fi pastrat la frigider, intr-un recipient cu capac, pana la 3 zile.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta dietetica cu branza si busuioc" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Bunica 1

09.01.2016, 20:03

dantes 1

10.01.2016, 09:19

Buna!

-Licurici- 1

10.01.2016, 11:46

Ce buna!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

File de somon cu sos de mustar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulada de pui cu spanac