Aperitiv omleta taraneasca

de Andreea Caroline in Aperitive / Garnituri, 10 Mai 2018 | 383 vizualizari

 

Am vazut reteta in cartea de bucate a lui Horia Virlan ... si mi-a placut tare mult. Va spun sincer...una dintre cele mai bune omlete mancate vreodata !!!

 

INGREDIENTE

  • 8 oua mari
  • 350 gr carne de pui
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ardei gras
  • 2 linguri cu patrunjel tocat
  • 500 gr cartofi
  • ulei de floarea soarelui
  • sare
  • piper
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv omleta taraneasca:

Ceapa o curatam de coaja, o spalam si o tocam marunt.


Ardeiul gras il spalam, indepartam cotorul, curatam de seminte si il taiem fasii.


Curatam cartofii de coaja, ii spalam si ii taiem cuburi. Ii punem la fiert in apa sarata. Cand cartofii au fiert, ii scurgem bine de apa.


Intr-un bol batem spuma ouale, sare si piper (dupa gust) si patrunjelul verde tocat.


Punem o tigaie antiaderenta la foc iute. Cand aceasta s-a incins, punem putin ulei si calim cartofii impreuna cu ceapa si ardeiul gras.


Adaugam apoi carnea de pui (eu am folosit carne de pui gata preparata ) si lasam 3-4 minute.


Turnam ouale in tigaia cu cartofi si amestecam din cand incand pana ce ouale s-au intarit bine.


Presaram patrunjel verde si servim langa o salata de rosii si castraveti.


Pofta buna !


 

TIPS-URI

1

In reteta lui Horia Virlan inloc de carnea de pui erau 200 gr costita afumata iar cartofii dupa ce au fost fierti au fost taiati felii.

2

Daca folositi carne de pui cruda, taiati-o bucati mici si caliti-o inainte de a pune cartofii in tigaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv omleta taraneasca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Andreea Caroline 1

11.05.2018, 10:09

Lau

dantes 1

12.05.2018, 07:54

Buna!

Andreea Caroline 1

13.05.2018, 09:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert chec cu afine si merisoare
  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute de Craciun