Omleta Godina cu cartofi prajiti

de violeta30 in Aperitive / Garnituri, 27 Feb 2016 | 1450 vizualizari

 

Sotului meu ii plac cartofii cu oua, imi zicea mereu sa bat 2 oua peste ultima tura de cartofi prajiti.
Erau prea plini de grasimi si mie nu-mi placeau. Am incercat intr-o seara, dupa ce am nimerit niste cartofi mai ciudati (asa cum sunt mereu, mai fara gust astia de import). In combinatia asta sunt bestiali.
Daca va raman cartofi prajiti pe care nu-i mai consumati ca s-au racit, incercati reteta aceasta.
Sunt magnifici, la fel ca si Marian Godina.
Atunci cand adaugi sare si piper, viata-i mai frumoasa ! :))

 

INGREDIENTE

  • 1 cartof mai mare sau 3 mai mici
  • 3 oua
  • sare
  • piper
  • 1 cubulet de unt
  • ulei pentru prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta Godina cu cartofi prajiti:

Curatam cartofii si ii taiem pai. Spalam, saram si dam la prajit.


Intre timp spargem cele 3 oua si le batem bine cu sare si piper.


Intr-o tigaie adaugam cubul de unt si cartofii prajiti scursi de ulei. Lasam pana se topeste untul si amestecam.


Rasturnam ouale peste cartofi si potrivim focul, sa nu fie nici prea mic, dar nici prea iute.


Daca nu va pricepeti sa o intoarceti ca pe clatita, rasturnati intr-o farfurie intinsa si apoi puneti in tigaie cu partea neprajita in jos.


Lasati pana se coace bine.


Se rastoarna pe farfurie si se serveste cum doriti (cascaval ras, ketchup, etc).


Este un preparat usor si delicios.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta Godina cu cartofi prajiti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

CameliaR 1

27.02.2016, 19:58

Super!

cristinutanicolita 1

28.02.2016, 14:33

MotanLaOale 1

29.02.2016, 16:21

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rahela Velicu

8468 puncte

oanapl

7544 puncte

Panacris

6609 puncte

Constelatialeu

5475 puncte

Rocsi

5284 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Trigoane cu umplutura de peste si ciuperci