Omleta Godina cu cartofi prajiti

de violeta30 in Aperitive / Garnituri, 27 Feb 2016 | 611 vizualizari

 

Sotului meu ii plac cartofii cu oua, imi zicea mereu sa bat 2 oua peste ultima tura de cartofi prajiti.
Erau prea plini de grasimi si mie nu-mi placeau. Am incercat intr-o seara, dupa ce am nimerit niste cartofi mai ciudati (asa cum sunt mereu, mai fara gust astia de import). In combinatia asta sunt bestiali.
Daca va raman cartofi prajiti pe care nu-i mai consumati ca s-au racit, incercati reteta aceasta.
Sunt magnifici, la fel ca si Marian Godina.
Atunci cand adaugi sare si piper, viata-i mai frumoasa ! :))

 

INGREDIENTE

  • 1 cartof mai mare sau 3 mai mici
  • 3 oua
  • sare
  • piper
  • 1 cubulet de unt
  • ulei pentru prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta Godina cu cartofi prajiti:

Curatam cartofii si ii taiem pai. Spalam, saram si dam la prajit.


Intre timp spargem cele 3 oua si le batem bine cu sare si piper.


Intr-o tigaie adaugam cubul de unt si cartofii prajiti scursi de ulei. Lasam pana se topeste untul si amestecam.


Rasturnam ouale peste cartofi si potrivim focul, sa nu fie nici prea mic, dar nici prea iute.


Daca nu va pricepeti sa o intoarceti ca pe clatita, rasturnati intr-o farfurie intinsa si apoi puneti in tigaie cu partea neprajita in jos.


Lasati pana se coace bine.


Se rastoarna pe farfurie si se serveste cum doriti (cascaval ras, ketchup, etc).


Este un preparat usor si delicios.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta Godina cu cartofi prajiti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Camelya 1

27.02.2016, 19:58

Super!

cristinutanicolita 1

28.02.2016, 14:33

MotanLaOale 1

29.02.2016, 16:21

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert tarta cu mere si iaurt
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute pane